CASE: REMAINLY

Terapi online med synlig progression

Remainly erbjuder parterapi online, i form av guidande självhjälps kurser.

Par som har valt att gå i terapi slutar många gånger processen för tidigt då de kanske inte ser resultaten eller för att någon av dem känner att terapin inte är neutral. Många gånger kan de ha det skett en positiv utveckling, men det är svårt att se vilka framsteg som gjorts. Om paret hoppar av terapin för tidigt är det risk att de inte hunnit lösa de problem som de sökt hjälp för.

För att på sikt kunna erbjuda en bättre lösning är det viktigt att kunna spåra progressionen som terapin resulterat i och ge personliga rekommendationer för nästa steg. Insamlad data beskriver parets självskattning och följsamhet till terapiprogrammet och analyseras genom maskininlärning. Utifrån AI:ns bedömning så skapar den rekommendationer för parets nästa steg. Transparensen kring framstegen och nästa steg hjälper paret att stanna i programmet.

Image

Starta er AI-resa idag!

Är ert företag intresserat av att utforska vilka möjligheter det finns att applicera AI till er verksamhet utifrån dem behov ni har i dagsläget eller närmsta framtid? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om vad människocentrerad AI innebär och hur just ni kan dra nytta av att vara med i denna innovationsprocess.

Har du frågor, funderingar eller vill anmäla dig redan nu? Skicka in en intresseanmälan eller maila anna.petersson@h5halmstad.se så återkommer vi.

  •