CASE: ROWICO

Cirkulär möbelförsäljning

Rowico är ett möbelföretag som erbjuder inredning i skandinavisk stil. Deras möbler håller hög kvalité och har därför en lång livslängd. Med sådana möbler är det inte nödvändigt att byta ut dem. Människor vill däremot byta stil i sina hem då och då, samtidigt som vi inte borde byta ut våra möbler ur miljösynpunkt. Utmaningen är att göra inredningsintresset hållbart.

Lösningen blir att erbjuda kunder möjligheten att sälja tillbaka tidigare köpta möbler till Rowico. Inbytet ger kunden en summa tillbaka för att användas till sitt nästa köp av möbel. Den tillbakaköpta möbeln säljs i sin tur på en andrahandsmarknad där möblerna får ett nytt liv i ett annat hem. AI:ns roll är att hjälpa kunden att välja passande möbler. Den bygger upp en bild vad kunden letar efter och ger personliga rekommendationer både på nya och återköpta möbler.

Image

Starta er AI-resa idag!

Är ert företag intresserat av att utforska vilka möjligheter det finns att applicera AI till er verksamhet utifrån dem behov ni har i dagsläget eller närmsta framtid? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om vad människocentrerad AI innebär och hur just ni kan dra nytta av att vara med i denna innovationsprocess.

Har du frågor, funderingar eller vill anmäla dig redan nu? Skicka in en intresseanmälan eller maila anna.petersson@h5halmstad.se så återkommer vi.

  •