CASE: Area Academy

Personlig tränare för e-sportare

Area Academy är ett företag som coachar och tränar gamers och e-sportare. De hjälper personer i alla åldrar och på alla nivåer att upptäcka sporten och utvecklas inom den. De erbjuder träningsprogram som elitsatsande e-sportare kan nyttja.

En viktig komponent för att en e-sportare ska bli bättre är att titta igenom tidigare spelade sessioner och lära sig av dem. Detta tar tid och det är svårt att fånga de områden som spelaren behöver förbättra.

Med hjälp av adaptiv maskininlärning avläser tjänsten spelarens tidigare matcher och letar efter styrkor och svagheter. E-sportaren får därefter skräddarsydda träningsprogram utifrån vad AI:n bedömer behöver förbättras i personens spelsätt.

Image

Start your AI journey today!

Är ert företag intresserat av att utforska vilka möjligheter det finns att applicera AI till er verksamhet utifrån dem behov ni har i dagsläget eller närmsta framtid? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om vad människocentrerad AI innebär och hur just ni kan dra nytta av att vara med i denna innovationsprocess.

Har du frågor, funderingar eller vill anmäla dig redan nu? Skicka in en intresseanmälan eller maila anna.petersson@h5halmstad.se så återkommer vi.

  •