CASE: CE PRODUKTER

Optimerar tillverkning tillsammans

CE produkter tillverkar textilprodukter som är anpassade för att dämpa ljud, förbättra luft och isolera utrymmen. I sin tillverkning använder de industrispill som de gör om till nya produkter.

De tillverkar produkterna på beställning av andra företag och gör skräddarsydda lösningar till varje enskilt företag. Produktionen måste därför ställas om för att passa varje ny kund. Vid varje omställning behöver arbetsflödet optimeras för att minska spillet.

Med hjälp av maskininlärning kan CE nyttja tidigare produktionsdata och sedan föreslå en bättre framtida produktionslinje. Förslagen visas i ett visuellt gränssnitt och gör det enkelt för personal att fatta beslut kring hur tillverkningen ska optimeras. En vinst för både plånboken och miljön.

Image

Start your AI journey today!

Är ert företag intresserat av att utforska vilka möjligheter det finns att applicera AI till er verksamhet utifrån dem behov ni har i dagsläget eller närmsta framtid? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om vad människocentrerad AI innebär och hur just ni kan dra nytta av att vara med i denna innovationsprocess.

Har du frågor, funderingar eller vill anmäla dig redan nu? Skicka in en intresseanmälan eller maila anna.petersson@h5halmstad.se så återkommer vi.

  •