CASE: MICROCHIP

Temperaturmätning ger bättre träning och sömn

Initiativtagaren till denna startup ser möjligheter med att använda microimplantat för att mäta värden i kroppen. Microimplantat som mäter temperatur och andra kroppsliga världen kommer att vara ett säkert sätt att mäta en individs hälsa och eventuella avvikelser utifrån en individs normaltillstånd. Frågan blir vilken nytta kan temperaturmätning ge?

Kontinuerlig mätning kan visa hur temperaturen skiftar över dygnet och att temperaturen är individuellt betingad. Temperaturen kan påverka både träningsresultat och sömn. Genom att nyttja temperaturen kan en AI ge förslag på när det är gynnsamt för någon att träna, rekommendation att avstå från träning och visa när kroppen gör sig redo för att vila. Det AI:n gör är att kombinera temperaturvärden med andra påverkande värden och därigenom ge råd om optimerat träningstillfälle och sömnfönster.

Image

Start your AI journey today!

Är ert företag intresserat av att utforska vilka möjligheter det finns att applicera AI till er verksamhet utifrån dem behov ni har i dagsläget eller närmsta framtid? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om vad människocentrerad AI innebär och hur just ni kan dra nytta av att vara med i denna innovationsprocess.

Har du frågor, funderingar eller vill anmäla dig redan nu? Skicka in en intresseanmälan eller maila anna.petersson@h5halmstad.se så återkommer vi.

  •