CASE: PS PROVIDER

AI:n felsöker och hanterar enkla fakturor själv

PS Provider erbjuder en automationsplattform som ger företag möjlighet att automatisera samtliga administrativa flöden i organisationen, ett sådant exempel är hanteringen av leverantörsfakturor.

Småfel i fakturor är vanligt och tar tid att rätta till. De vanligaste felen är enkla att rätta och kräver inga högre kvalifikationer, samtidigt som de mer komplexa problemen måste hanteras av en människa.

För att underlätta administratörens arbete följer en AI-agent den mänskliga administratörens arbete. AI-agentens uppgift är att lära sig av administratören för att kunna skilja på vad som är ett rutinärende och vad som är mer komplext. AI:n utvecklas över tid och går från att först lära sig identifiera enkla fel, till att föreslå lösningar och för att slutligen kunna rätta fakturafel på egen hand.

Image

Start your AI journey today!

Är ert företag intresserat av att utforska vilka möjligheter det finns att applicera AI till er verksamhet utifrån dem behov ni har i dagsläget eller närmsta framtid? Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer om vad människocentrerad AI innebär och hur just ni kan dra nytta av att vara med i denna innovationsprocess.

Har du frågor, funderingar eller vill anmäla dig redan nu? Skicka in en intresseanmälan eller maila anna.petersson@h5halmstad.se så återkommer vi.

  •