Image

AI.m for the future


Starta er AI-resa idag!

Nu är det dags för en ny omgång av AI.m och vi bjuder nu in till en kostnadsfri digital kickoff och inspirationsevent tisdagen den 16e februari kl. 13-16. Här får ni möta innovationsledare samt ett par av forskarna/experterna för att veta mer om människocentrerad AI och hur ni kan dra nytta av att vara med i innovationsprocessen. Ni anmäler er i formuläret nedan:

 •  

Blir ni ett av de utvalda bolagen guidas ni, tillsammans med forskare och experter inom artificiell intelligens, dataanalys, tjänsteinnovation och affärsutveckling genom programmet – där just era utmaningar står i fokus. Resultatet är en prototyp av vald AI-applikation tillsammans med en roadmap för era nästa steg mot en implementerad intelligent lösning.

Vill du höra projektledare Anna Petersson och Service Designer Pontus Wärnestål berätta mer om projektet samt lyssna på två av bolagen som redan genomgått processen? Klicka här!Image

I projektet får ni:

 • Inspirationsföreläsningar inom AI, Machine Learning och Service Design.
 • 3 bolagsindividuella workshops med fokus på:
  – strategisk business design och datamappning,
  – människocentrerad service design,
  – framtagning av AI-roadmap.
 • Affärsutveckling och strategi kopplat till AI och digitalisering.
 • UX-designbyrå som tar fram en faktisk prototyp av vald AI-applikation.
 • Forskare, studenter och affärsutvecklare inom AI, Machine Learning och Service Design som vägleder er i strategi, verktyg och kontaktnät för att vidareutveckla prototypen efter projektets avslut.
 • Kartläggning av möjliga finansieringslösningar för framtagning och implementation av AI-satsning.

Beskrivning av projektets 5 faser:


I första delen genomlyser vi, i bolagsindividuella workshops, verksamheten. Vi diskuterar de strategiska riktlinjerna som finns, samt skapar en gemensam bild av vilken data som finns tillgänglig, och hur denna data kan accelerera tillväxten eller effektivisera verksamheten genom att applicera AI.

Medverkar gör forskare och studenter inom artificiell intelligens och service design från Högskolan i Halmstad samt affärsutvecklare från HighFive.

Image

Image

För att det här projektet ska vara möjligt har vi kopplat upp oss mot en rad spännande personer med olika kompetenser och erfarenhetsbakgrund.

Image

Du är viktig, oavsett inriktning på din utbildning. Är du intresserad av att medverka, hör av dig till oss här. Du gör skillnad i AI.m-projektet.

Image

Här samlar vi intressanta artiklar, spaningar och utbildningar inom artificiell intelligens och tjänsteinnovation.

Image

Ett antal bolag har redan genomgått vår process och här berättar dem hur det var och vad de fick ut av sin medverkan.